IMG 2422

Fire fine leiligheter i havnen

Vi tilbyr fire fine leiligheter på Fab8, som er Bjellands gamle sardinfabrikk sentralt i havnen.

Du kan kjøre bil rundt vågen og parkere rett utenfor. Hvis du ikke har med deg bilen til Fedje, så finner du selvbetjent kabelferge som tar deg fra havnen og over til leilighetene på fem minutter.

Leilighetene har utsikt til havna eller sjøutsikt til innseilingen. Alle leilighetene har god standard med nytt, velutstyrt kjøkken og bad. Spisebord, romslig stue og bad med dusj. Vi har oppkalt leilighetene etter damene som jobbet på sardinfabrikken.

Les mer og book
Landsbykafeen Dobbeltrom Anne

Fire sjarmerende rom på Landsbykafeen

På Landsbykafeen kan du leie rom. Her bor du godt og sentralt i havnen, midt i smørøyet på Fedje.

På Landsbykafeen kan du velge blant 4 nyoppussede, hyggelige rom som deler to dusjbad. Perfekt overnatting som utgangspunkt for dagsturer og ekspedisjoner, ribbåttur, destilleriomvisning og fotturer. På finværsdager holder Landsbykafeen åpen uteservering. Pernille mat & bar er naboen din når du vil spise godt. Og du spaserer hit fra fergeleiet på ett minutt. 

Les mer og book
Al6a4123umbraco

Hellisøy fyr

Opplev en fyrvokterbolig for deg selv, på en øy for seg selv.

Ferie på Hellisøy fyr er balsam for sjelen. I all slags vær er Hellisøy en ekte opplevelse av utsikt, hav, naturlandskap og ro. Uforstyrret ferie i nærkontakt med elementene. Fyrvokterboligen på Hellisøy er enkelt innredet i autentisk stil, her kjenner du spor av liv gjennom de drøyt femti årene som har passert siden fyret sist ble restaurert og modernisert.  

Les mer og book
Gamle Kvalstein1 2

M/S Gamle Kvalstein

M/S Gamle Kvalstein er en klassisk, 84 fot gammel trebåt som ligger sentralt i havna. 

Skøyta vår blir brukt som bobåt som vi leier ut til grupper. Det betyr at du leier hele båten som din feriebolig mens du er på Fedje.

Skøyta har 5 lugarer med sengeplass til 8 voksne (og 2 barn).

Les mer og book