Hvordan håndterer du mediene i hverdagen - og under press

Hvordan tenker mediene – og hvordan bør du svare den dagen journalisten står på døren?

Bedriftsledere og fagfolk som aldri før har hatt kontakt med pressen kan brått havne i medienes søkelys. Ikke fordi de har gjort noe galt, men fordi pressefolkene har en jobb å gjøre og «tar pulsen» på næringslivet. De vil ha en god sak. Og kanskje er et intervju med deg det de trenger for å gjøre historien sin komplett?

Så hva gjør du når journalisten ringer, eller du får en mikrofon stukket opp i fjeset? Er du forberedt, eller tar du det på sparket?

Og hvordan selger du inn dine viktigste saker på en måte som gjør at virksomheten din får den oppmerksomheten den fortjener?

Her får du innsikt i hvordan journalistene jobber, og hva de ønsker seg av en sak. Du blir trent i å tenke på medievinklinger for egen virksomhet, blir bevisst på hva som er interessant for media, og for medienes lesere og brukere, også i fredstid. Etter kurset sitter du igjen med en god forståelse av hvordan mediene tenker og er godt forberedt på å møte media – både til i hverdags og i krise.

Om Lene Bergmann

Lene Bergmann er daglig leder for kommunikasjonsbyrået Mannheimer.

Lene Bergmann har 15 års erfaring med strategisk kommunikasjonsarbeid for store og små bedrifter i norsk næringsliv, kulturinstitusjoner og offentlige virksomheter. Hennes spesialfelt er kommunikasjonsstrategi, lederstøtte, PR og rådgivning.

Lene er kontinuerlig faglig oppdatert gjennom sitt mangeårige engasjement og verv som nestleder i Kommunikasjonsforeningens sentralstyre. Hun er en ettertraktet debattleder og foreleser, og underviser årlig i strategisk kommunikasjon ved Institutt for Medier og kommunikasjon ved Universitetet i Bergen.

Kommunikasjonsbyrået Mannheimer er eksperter på strategisk kommunikasjon, PR og mediehåndtering. Arbeidsmetoden er bygget på innsikt og analyse, der kreativitet, analytiske evner og kommersiell tenkning er viktige elementer. Sentralt står også oppdatert kunnskap om og forståelse av samfunn, mediebilde og teknologi.

Fedje Island Foredrag Foredragsholder Lene Bergmann

Pris og praktisk informasjon

Pris på forespørsel
Passer for: 10-25 personer
Varighet: 1-2 timer eller halvdag 
Kun for grupper
booking@fedjeisland.no