Om Trond Haukedal

Trond har 37 års erfaring som klinisk psykolog og ti års erfaring som næringslivsleder og bred erfaring på de områdene han foreleser om.

Han er en dyktig, erfaren formidler med massevis av fortellerglede. Trond kombinerer fagstoff med illustrerende eksempler og historier, og krydrer gjerne det hele med humor og anekdoter. Han har en konkret, tydelig og energisk fortellerstil og kan bevege meg innenfor hele følelsesregisteret vårt. Trond ønsker å bevisstgjøre, motivere og gi energi og verktøy til grep vi kan ta på jobb og som privatpersoner. 

Han har fått vunnet priser for sin formidling; både som årets foredragsholder, årets kursholder og årets hederspris i Norge.

Pris og praktisk informasjon

Pris: På forespørsel
Passer for: 6-20 personer
Varighet:1 time, halvdag eller heldagsseminar
booking@fedjeisland.no

Thumbnail 5A4A4426

Seminar 1.
Jakten på den indre motivasjonen

I dette seminaret fokuserer Trond Haukedal på arbeidsmiljøets betydning og hvordan vi utvikler gode team og styrker fellesskapsfølelsen.

 

Seminar 2. Stressdempende ledelse og selvledelse

Stress er det moderne menneskets største energilekkasje. Og mange er kronisk stresset uten å vite det. Før de plutselig traff veggen. Dette foredraget / kurset fokuserer på stress, stresskilder og hvordan vi kan lade ny energi. Og selvbildet er den viktigste faktoren i både opplevd situasjon og løsninger.