Om Kristin Zachariassen

Kristin er skuespiller, produsent og kursholder. Hun har en bachelor i skuespill fra East 15 Acting School i London, samt diverse etterutdannelse fra BI og hun har nylig blitt vigsler for Human-Etisk Forbund.

I tillegg til å jobbe som skuespiller er hun lydbokinnleser for Storytel og kursholder i presentasjonsteknikk og scenetrening for kommunikasjonsbyrået Ergo Ego AS.

Bli trygg på scenen

Retorikk betyr talerens kunst og ble utviklet som fag grekerne i det antikke Hellas for 2500 år siden. Vi kommuniserer og praktiserer retorikk på mange scener. På den lille scenen i mellommenneskelig kommunikasjon med venner, i et lite middagsselskap, i taler i bursdager og bryllup og når vi holder foredrag eller vil fremføre vårt budskap i en forsamling. Som skuespiller behersker Kristin alle disse scenene med en naturlig trygghet som vi alle ønsker oss mer av. I dette miniseminaret bevisstgjør hun de ulike elementene i formidlingssituasjonen.

Vi trener på å beherske et muntlig, engasjerende budskap med troverdighet. Målet er å by på kunnskap, tips og råd som kan gjøre oss tryggere og utvikle en mer personlig og engasjerende stil når vi kommuniserer på den lille eller den store scenen. Kristin har lang erfaring som seminarleder og trener for bedrifter og enkeltpersoner som ønsker å bli bedre og tryggere på scenen.

 

Skjermbilde 2023 12 20 Kl. 16.37.38

Pris og praktisk informasjon

Pris: På forespørsel
Passer for: min. 10 og maks 25 personer
Varighet: 2 timer, halvdag eller heldag
Kun for grupper
booking@fedjeisland.no