Pris og praktisk informasjon

Pris: Kr 1900 per person
Passer for: fra 8-20 personer
Varighet: 2,5-3 timer

Kun for grupper, på forespørsel 

booking@fedjeisland.no

Kokkekurs. Helt vilt

Fedje har både hjort og villsau. Med utgangspunkt i våre lokale råvare vil Moritz vise hvordan en gourmetmiddag med hjort og annet vilt kan gi deg grunnkunnskapen du trenger for andre viltretter.

Skjermbilde 2024 02 13 Kl. 19.38.59

Om kjøkkensjef Moritz Drechsel

Moritz er født i Berlin og oppvokst i Nürnberg. Han gikk i kokkelære på Le Meridien Grand Hotel og i konditorlære på Konditori Cafe Beer. Moritz har jobbet på flere stasjoner som kokk bl.a. i Sveits, Østerrike og Frankrike. Han kom til Norge i 2004 og har jobbet på restaurant Baltazar, med patisserie og som soussjef. Han har vært kjøkkensjef på restaurant Bolivar og fileteringssjef på Laks & Viltcentralen i Oslo og drev sitt eget selskap «Berliner Bolle», med kokkekurs, catering, sjokoladetrøffel- og dessertproduksjon. Han jobbet også som kjøkkensjef på Oustøen Country Club. Moritz kom fra Biologen på Herdla hvor han også var kjøkkensjef.