Pris og praktisk informasjon
Pris: Kr 1900 per person
Passer for: fra 8-20 personer
Varighet: 2,5-3 timer
Kun for grupper, på forespørsel
Mester i sjømat
Havets deiligste delikatesser svømmer i våre farvann. Vår kjøkkensjef Moritz gir en innføring i grunnleggende håndtering av fisk og skalldyr, dere tilbereder flere herlige sjømatretter og lærer hvordan. Oppskrifter følger med.
Hvis kokkekurset bookes i forkant av middag hos oss, så serverer vi sjømatrettene som forrett og hovedrett. Vi står for desserten.
Om kjøkkensjef Moritz Drechsel
Moritz er født i Berlin og oppvokst i Nürnberg. Han gikk i kokkelære på Le Meridien Grand Hotel og i konditorlære på Konditori Cafe Beer. Moritz har jobbet på flere stasjoner som kokk bl.a. i Sveits, Østerrike og Frankrike. Han kom til Norge i 2004 og har jobbet på restaurant Baltazar, med patisserie og som soussjef. Han har vært kjøkkensjef på restaurant Bolivar og fileteringssjef på Laks & Viltcentralen i Oslo og drev sitt eget selskap «Berliner Bolle», med kokkekurs, catering, sjokoladetrøffel- og dessertproduksjon. Han jobbet også som kjøkkensjef på Oustøen Country Club. Moritz kom fra Biologen på Herdla hvor han også var kjøkkensjef.