Møter og seminarer på Fedje

Halvannen time fra Bergen og en halvtimes fergetur unna hverdagen. Havet, utsikten, lyngheiene, roen, landsbyen og fyret inspirerer og løfter tanker og ideer. Her sover du godt og spiser fantastisk. Kombiner nytte med alle gledene vi tilbyr. Vi har alle fasiliteter og skreddersyr dine møtedager på Fedje. 

Skjermbilde 2023 12 07 Kl. 12.47.35

Teambuidling og opplevelser

Velg teambuilding med vår kjøkkensjef. Alle er med og lager maten i grupper, lærer hvordan og får oppskriftene med hjem. Bli med på "True Crime" og løs mordmysteriet i en to kilometers løype. Mordet skjedde i virkeligheten i 1978 på Fedje. Opplev øya rundt fra en rib, med innlagt besøk på det vakreste fyret - Hellisøy fyr. Dra på havfiske eller fang krabber.

Marina

Omgivelser som inspirerer

Våre superfine leiligheter og møterom i den gamle sardinfabrikken på Fedje inspirerer tanker, ideer og strategier. Panoramautsikt til havna og havet, innseilingen og landsbyen. 9 treroms leiligheter med god standard, alle har utsikt og balkong. Storstua i toppleiligheten vår er rom for møter og seminarer, med plass til inntil 40 gjester. 

AL6A4915

Omvisning på Feddie Ocean Distillery

Feddie Ocean Distillery på Fedje er et whiskydestilleri med høye ambisjoner og tusen tønner whisky på lager. Feddie lager også gin og akevitt . Over 800 kvinner eier destilleriet, som startet  2019 og lanserer sin første whisky i november 2024. Bli med på omvisning med smaking og få hele historien om whiskyeventyret i havgapet.

IMG 2723

Vår aktivitetskatalog

Aktiviteter, inspirasjon og påfyll for alle

Omvisning og smaking på destilleriet
Opplevelser på sjøen
Ut på tur og spill
Teambuilding og kokkekurs
Flytende kulturkunnskap
Kunnskap, inspirasjon og påfyll
Game on! Lek, spill og konkurranser

Se våre aktiviteter i vår innholdsrike aktivitetskatalog.

 

Vår aktivitetskatalog

Mat og menyer

Velg en av våre menyer med 3-5 retter, spis på Pernille hvis du vil ha det enkelt eller bli med på kokkekurs før middag.  

Skjermbilde 2023 12 18 Kl. 17.44.20

Sjømat på menyen

Vi tilbereder de deiligste sjømatmiddagene med fisk og skalldyr fra våre farvann. Kjøttelskere vil også finne sine favoritter på vår meny. Velg en av våre menyer fra 3 til 5 retter. 

Skjermbilde 2023 12 18 Kl. 17.37.12

Middag på Pernille

Når dere vil ha det enkelt og gå på kafe. Midt i havnen serverer Pernille god og enkel mat. Dere velger fra Pernilles á la carte-meny. Grupper over 8 personer velger en av Pernilles menyer. 

Skjermbilde 2023 12 18 Kl. 17.41.12

Kokkekurs før middag

Kombiner middagen med teambuilding før dere går til bords. Kjøkkensjef Moritz lærer dere rettene og byr på kokketips- og triks. Når dere går til bords for å spise tar vi over kjøkkenrydding og servering. 

Priser og praktisk

Vi tilbyr møtepakker i alle prisklasser, fra enkle møter med god mat i lokaler med utsikt - til full pakke med teambuilding, aktiviteter og kulinariske menyer. 

Be om tilbud

Fortell oss hva du vil ha eller be oss om å sette sammen gode møtedager med aktiviteter. Vi skreddersyr et opplegg for deg og sender forslag med pristilbud. 

Reisen hit

1,5 time fra Bergen med bil. Fra Sævrøy fergekai tar det en halvtime med fergen. Alle våre steder ligger sentralt i eller ved havnen og vi har fri parkering.

Pris og tilbud

Vi skreddersyr møteopplegg for de dagene du er her og foreslår mat og meny, aktiviteter og opplevelser som du ønsker. Kontakt oss for et godt tilbud

Be om tilbud