Himmel og hav for gode møter

Halvannen time fra Bergen og en halvtimes fergetur unna hverdagen. Havet, utsikten, lyngheiene, roen, landsbyen og fyret inspirerer og løfter tanker og ideer. Her sover du godt og spiser fantastisk. Kombiner nytte med alle gledene vi tilbyr. Vi har alle fasiliteter og skreddersyr dine møtedager på Fedje. 

Skjermbilde 2023 12 07 Kl. 12.47.35

Teambuidling og opplevelser

Teambuilding med vår kjøkkensjef hvor alle er med og lager maten - og lærer hvordan. Bli med på "True Crime" og løs mordmysteriet i en to kilometers løype. Mordet skjedde i 1978 på Fedje. Opplev øya rundt fra en rib, med innlagt besøk på det vakreste fyret - Hellisøy fyr. 

Marina

Omgivelser som inspirerer

Våre superfine leiligheter og møterom i den gamle sardinfabrikken på Fedje inspirerer tanker, ideer og strategier. Panoramautsikt til havna og havet, innseilingen og landsbyen. 

AL6A4915

Omvisning på Feddie Ocean Distillery

Feddie Ocean Distillery på Fedje er et whiskydestilleri med høye ambisjoner og tusen tønner whisky på lager. Feddie lager også gin og akevitt. 780 kvinner eier destilleriet, som startet  2019 og lanserer sin første whisky i november 2024. Bli med på omvisning og få historien om whiskyeventyret i havgapet. 

IMG 2723

Aktiviteter på Fedje

Feddie Distillery. 2 timer. Omvisning - historien om Feddie 
Øya rundt i rib
. 1-2 timer.
Hellisøytur. 1,5-2 timer. Fyrbesøk med guidet tur.
Fisketur. 2 timers havfiske.
Krabbefangst. 2 timer - kok din egen krabbe.
Badstue på kaia. 1,5 time eller etter ønske.
Mordmysteriet. 2 timer sentralt i havnen.
Frisbeegolf. 1,5-2 timer.
Nordsjøløypa. 1-4 timer. På egen hånd eller med guide.
Kokkekurs og teambuilding. 2 timer

Priser og praktisk

Vi tilbyr møtepakker i alle prisklasser, fra enkle møter med god mat i lokaler med utsikt - til full pakke med teambuilding, aktiviteter og kulinariske menyer. 

Be om tilbud

Fortell oss hva du vil ha eller gi oss frie tøyler til å sette sammen fristende fine møtedager, så skreddersyr vi et opplegg for deg og sender forslag med pristilbud. 

Reisen hit

1,5 time fra Bergen med bil. Fra Sævrøy fergekai tar det en halvtime med fergen. Alle våre steder ligger sentralt i eller ved havnen. 

Pris og tilbud

Vi skreddersyr møteopplegg for de dagene du er her og foreslår mat og meny, aktiviteter og opplevelser som du ønsker. Kontakt oss for et godt tilbud

Be om tilbud